Nieuws Alert NL Pro

Nieuws uit kranten en tijdschriften dat JIJ interessant vindt!

Bepaal op basis van vrije zoekwoorden welk nieuws uit kranten, tijdschriften en websites JIJ belangrijk vindt. Ontvang een alert als er nieuws is dat overeenkomt met de door jou opgegeven onderwerpen. Blijf op de hoogte van het huidige weer, de laatste beurskoers, films op TV of de meest recente benzineprijs.

Keuze uit een groot aantal tijdschriften en kranten. Zit jou krant of tijdschrift er niet tussen? Voeg je eigen RSS-feeds toe en ontvang een alert op de onderwerpen die voor jou van belang zijn.

Nieuws Radar verzameld informatie voor jou en informeert over het nieuws van de belangrijkste Nederlandse nieuwssites, kranten en tijdschriften zoals NU.nl, de Telegraaf, AD, Belegger.nl, tweakers.net etc… Je kunt het nieuws openen in de Nieuws Alert app en in de app van de nieuwsaanbieder.

Wil je bijvoorbeeld niets missen met betrekking tot je favoriete artiest, denk dan bijvoorbeeld aan zoekwoorden als “Pitbull”, “Rihanna” etc… en ontvang een alert als er nieuws is over deze onderwerpen in jou favoriete krant of tijdschrift.

Gaat het vriezen? Daalt de beurs? Wanneer komt de nieuw iPhone uit?
Nieuws Alert houdt het voor jou in de gaten en geeft je een alert als jij dat wilt.